Onafhankelijke journalistiek over de Vrije Universiteit Amsterdam | Sinds 1953
19 april 2024

Campus
& Cultuur

Win een maand gratis sporten

Advalvas mag een maand gratis sporten weggeven! Daarvoor hoeven we niet te weten hoe hard je toe bent aan afvallen, maar we gaan wel je behendigheid met de rekenmachine testen. Wat je moet doen, lees je hieronder.

BMI-korting

Maar eerst de mededeling dat je nog even twee weken op gewicht moet blijven, want dat kan nog meer korting opleveren. Sportcentrum VU, dat de maand gratis sporten aanbiedt, heeft op woensdag 18 november een BMI-actie. Je Body Mass Index is die dag je korting in euro’s op een jaarabonnement sporten. Kijk op de website van Sportcentrum VU voor meer informatie.

Winactie

Hoe win je de maand gratis sporten? Geef antwoord op de vraag: wie had de hoogste BMI ooit en wat was die? Kilogrammen, cijfers en breukstrepen mogen er natuurlijk bij.

Stuur je antwoord uiterlijk 17 november 12:00 uur naar actie.advalvas@vu.nl. Onder de goede inzenders verloten we diezelfde middag de gratis sportmaand.

Reageren?

Houd je bij het onderwerp, en toon respect: commerciële uitingen, smaad, schelden en discrimineren zijn niet toegestaan. Reacties met url’s erin worden vaak aangezien voor spam en dan verwijderd. De redactie gaat niet in discussie over verwijderde reacties.

Velden met een * zijn verplicht
** je e-mailadres wordt niet gepubliceerd en delen we niet met derden. We gebruiken het alleen als we contact met je zouden willen opnemen over je reactie. Zie ook ons privacybeleid.