Onafhankelijke journalistiek over de Vrije Universiteit Amsterdam | Sinds 1953
25 mei 2024

Campus
& Cultuur

Gratis lunch

“Dat is me te gezond.” Een geschrokken student hoorde vrijdagmiddag dat er in het hoofdgebouw alleen nog maar fruit te krijgen was.

Omdat de VU volgende week van cateraar switcht, werd er na de lunch geen eten meer verkocht in de mensa en bij de koffiepunten. Deze worden door de nieuwe cateraar Sodexo aangepast. Maandag 29 april zijn sowieso alle restaurants op de campus gesloten.

Om dat ongemak goed te maken, is er maandag de hele dag gratis koffie en thee. Tussen half twaalf en half twee wordt er zelfs gratis brood en soep uitgedeeld. In het hoofdgebouw is dat in de centrale hal. In het W&N-gebouw is het bij Tims corner, in de medische faculteit voor het restaurant en op Uilenstede in het restaurant. (FB)  

Reageren?

Houd je bij het onderwerp, en toon respect: commerciële uitingen, smaad, schelden en discrimineren zijn niet toegestaan. Reacties met url’s erin worden vaak aangezien voor spam en dan verwijderd. De redactie gaat niet in discussie over verwijderde reacties.

Velden met een * zijn verplicht
** je e-mailadres wordt niet gepubliceerd en delen we niet met derden. We gebruiken het alleen als we contact met je zouden willen opnemen over je reactie. Zie ook ons privacybeleid.