Onafhankelijke journalistiek over de Vrije Universiteit Amsterdam | Sinds 1953
19 mei 2024

Wetenschap
& Onderwijs

Topprijs voor wetenschapper

Onderzoeker Jan H. Meijer heeft de meest prestigieuze prijs binnen zijn vakgebied gekregen. Hij ontving deze prijs op 23 juni voor zijn werk op het gebied van het registreren van vloeistofverschuivingen binnen het menselijk lichaam en van het tijdsverschil tussen elektrische en mechanische activiteit van het hart.

Enthousiast

De jury van de Herman P. Schwan Award van de International Society for Electrical Bioimpedance (ISEBI) is enthousiast over zijn “long and high-quality work within bioimpedance research.” Vanwege ziekte kon Meijer niet zelf bij de prijsuitreiking zijn, hij sprak zijn dankwoord via videoboodschap uit.  

Reageren?

Houd je bij het onderwerp, en toon respect: commerciële uitingen, smaad, schelden en discrimineren zijn niet toegestaan. Reacties met url’s erin worden vaak aangezien voor spam en dan verwijderd. De redactie gaat niet in discussie over verwijderde reacties.

Velden met een * zijn verplicht
** je e-mailadres wordt niet gepubliceerd en delen we niet met derden. We gebruiken het alleen als we contact met je zouden willen opnemen over je reactie. Zie ook ons privacybeleid.