Popup-Niks-missen-2.png

VU 08 september 2014

Win duizend euro

Verdien duizend euro binnen vijf weken en maak kans op een reis naar San Francisco. Klinkt dat als een goed plan? Doe dan mee aan de Student Challenge die het Amsterdam Center for Entrepreneurship (ACE) samen met Ready2scale organiseert.

Wedstrijd

Wat is de bedoeling? Verzin een creatieve oplossing voor één van de tien bedrijven die graag willen groeien en doe mee aan de wedstrijd.

Ace

Het Amsterdam Center for Entrepreneurship is een samenwerkingsverband tussen de UvA, de Vrije Universiteit, de HvA en de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten. Eén van de doelen van ACE is het stimuleren van hoogwaardig ondernemerschap door onderzoek en onderwijs.

Floor Bal