Onafhankelijke journalistiek over de Vrije Universiteit Amsterdam | Sinds 1953
18 mei 2024

Campus
& Cultuur

Win duizend euro

Verdien duizend euro binnen vijf weken en maak kans op een reis naar San Francisco. Klinkt dat als een goed plan? Doe dan mee aan de Student Challenge die het Amsterdam Center for Entrepreneurship (ACE) samen met Ready2scale organiseert.

Wedstrijd

Wat is de bedoeling? Verzin een creatieve oplossing voor één van de tien bedrijven die graag willen groeien en doe mee aan de wedstrijd.

Ace

Het Amsterdam Center for Entrepreneurship is een samenwerkingsverband tussen de UvA, de Vrije Universiteit, de HvA en de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten. Eén van de doelen van ACE is het stimuleren van hoogwaardig ondernemerschap door onderzoek en onderwijs. 

Reageren?

Houd je bij het onderwerp, en toon respect: commerciële uitingen, smaad, schelden en discrimineren zijn niet toegestaan. Reacties met url’s erin worden vaak aangezien voor spam en dan verwijderd. De redactie gaat niet in discussie over verwijderde reacties.

Velden met een * zijn verplicht
** je e-mailadres wordt niet gepubliceerd en delen we niet met derden. We gebruiken het alleen als we contact met je zouden willen opnemen over je reactie. Zie ook ons privacybeleid.