Popup-Niks-missen-2.png

NIEUWS

VU 05 juli 2017

Deze lezers krijgen een gratis exemplaar van 'Studieontwijkend gedrag de baas'

Veel lezers hebben gereageerd de lezersactie rond het boek van Kinge Siljee over studieontwijkend gedrag. We vroegen een mail naar de redactie te sturen waarin je kort maar krachtig uitlegt waarom juist jij dat boek nodig hebt.

Nou, dat alle inzenders het boek echt nodig hebben, daar zijn we van overtuigd. Zo is er iemand die zijn masterscriptie nooit afmaakte vanwege studieontwijkend gedrag ofwel ‘soggen’ en die nog een poging wil wagen. Iemand anders heeft zich opgesloten op haar kamer om aan haar scriptie te werken, maar daar zit ze vervolgens afleveringen van ‘Gossip Girl’ te kijken.

Een moeder wil het boek voor haar 13-jarige VWO-puber met chronisch uitstelgedrag, een andere moeder hoopt er haar hoogbegaafde maar passieve zoon mee aan het werk te krijgen. Een vader wil het boek voor zijn dochter.

Wallen in BH

Een studente meent recht op het boek te hebben omdat zij ‘koningin der soggers’ is (en daarom in de tentamenweek haar wallen in haar BH meedraagt), een student lukt het maar niet zijn studie geschiedenis af te ronden vanwege het soggen en een andere student heeft al meerdere studies niet voltooid.

Enfin, soggen komt in de beste families voor, blijkt wel weer.

We mogen helaas maar drie studenten verblijden met een gratis exemplaar, de rest zal zelf naar de boekhandel moeten.

De winnaars

De gelukkigen zijn:

Sherif El Zeiny, Sophie Visser en Thijs Wilbrink.

Gefeliciteerd! Je krijgt het boek binnenkort toegestuurd!

Peter Breedveld

Reageren?

Houd je bij het onderwerp, en toon respect: commerciële uitingen, smaad, schelden en discrimineren zijn niet toegestaan. De redactie gaat niet in discussie over verwijderde reacties.

Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.