Onafhankelijke journalistiek over de Vrije Universiteit Amsterdam | Sinds 1953
16 juli 2024

Campus
& Cultuur

Wie hebben er een gesigneerde Fokke & Sukke gewonnen?

Een goede Fokke & Sukke-grap verzinnen, dat is toch wel een vak, blijkt uit de vele inzendingen naar aanleiding van onze Fokke & Sukke-wedstrijd. We vroegen u een tekst te verzinnen bij een Fokke & Sukke-tekening en u zond massaal uw suggesties in.

Wij waarderen uw enthousiasme. U hebt ook heel erg uw best gedaan om net zo gevat en op de actualiteit ingespeeld te zijn als het trio Reid, Geleijnse en Van Tol, de makers van Fokke & Sukke.

Gesigneerd exemplaar

Uit de inzendingen hebben we vijf gelukkige winnaars geselecteerd, die mogen op de redactie van Advalvas, kamer 1D36 van het VU-hoofdgebouw, een gesigneerd exemplaar komen afhalen van Het Afzien van 2014, de nieuwste bundeling Fokke & Sukke-cartoons.

Gefeliciteerd, C.W.N. Groot Antink, Berry Jansen, Jelle Visser, Yannick Wildenborg en Marit van der Louw!

Reageren?

Houd je bij het onderwerp, en toon respect: commerciële uitingen, smaad, schelden en discrimineren zijn niet toegestaan. Reacties met url’s erin worden vaak aangezien voor spam en dan verwijderd. De redactie gaat niet in discussie over verwijderde reacties.

Velden met een * zijn verplicht
** je e-mailadres wordt niet gepubliceerd en delen we niet met derden. We gebruiken het alleen als we contact met je zouden willen opnemen over je reactie. Zie ook ons privacybeleid.