Onafhankelijke journalistiek over de Vrije Universiteit Amsterdam | Sinds 1953
25 mei 2024

Campus
& Cultuur

Wetenschapper: ‘Er verschijnen engelen aan de VU’

Brekend! Er komen engelen naar de VU! Nee, geen kinderen met opgeplakte papieren vleugeltjes, maar echt engelen, uit de hemel. Dat schrijft sociaal wetenschapper Peter Roelofsma ons.

‘Op dinsdag 17 december 2013 zullen er twee engelen verschijnen op de VU’, schrijft Roelofsma. ‘Zij zullen zichtbaar zijn tussen elf en twaalf uur in de foyer van het hoofdgebouw en naast de VU- boekhandel.’

Jaarlijkse kerstviering

We zijn wat sceptisch, want het lijkt erop dat Roelofsma gewoon publiciteit probeert te krijgen voor de jaarlijkse kerstviering van zijn Praise and Worship-groep, in de catacomben van de VU, in het trappenhuis naast de VU boekhandel.

Er zullen op die viering carols worden gezongen en kerstlessen worden voorgedragen, en na afloop wordt er kerstbrood gegeten en Glühwein gedronken, en zijn er oliebollen en appelflappen voor de bezoekers.

Reageren?

Houd je bij het onderwerp, en toon respect: commerciële uitingen, smaad, schelden en discrimineren zijn niet toegestaan. Reacties met url’s erin worden vaak aangezien voor spam en dan verwijderd. De redactie gaat niet in discussie over verwijderde reacties.

Velden met een * zijn verplicht
** je e-mailadres wordt niet gepubliceerd en delen we niet met derden. We gebruiken het alleen als we contact met je zouden willen opnemen over je reactie. Zie ook ons privacybeleid.