Onafhankelijke journalistiek over de Vrije Universiteit Amsterdam | Sinds 1953
13 juli 2024

Campus
& Cultuur

Twittersessie over gezondheid in 2030

Hoe ziet Nederland er in 2030 uit? Zit al ons talent dan in het Midden-Oosten? Zullen onze dijken hoger zijn dan de Martinitoren? VU Connected en dagblad Trouw vieren nog tot en met 30 november de ‘Maand van 2030′.

De maand is begonnen met een 20 pagina tellende bijlage van Trouw, Nederland in 2030, met toekomstvisies van onder andere Jan Rotmans, Monique Samuel, Lidewij Edelkoort, Benno Tempel, Henriëtte Prast, Paul Cliteur en Johan Fretz, beoogd premier in 2025.

Ook organiseren VU Connected en Trouw allerlei evenementen, zoals een ‘denksessie’ over medische zelfkennis, aanstaande maandag in het VUmc.

Straks om 12:30 uur is er een Twittersessie, de derde al, deze keer met Trouw-redacteur Asha ten Broeke. Thema is vandaag gezondheid. Hashtag is #wij2030.

Er staan nog een paar interessante dingen op het programma, alle informatie daarover staat op deze website.

Dan zien we elkaar dus over een half uur op Twitter.

Reageren?

Houd je bij het onderwerp, en toon respect: commerciële uitingen, smaad, schelden en discrimineren zijn niet toegestaan. Reacties met url’s erin worden vaak aangezien voor spam en dan verwijderd. De redactie gaat niet in discussie over verwijderde reacties.

Velden met een * zijn verplicht
** je e-mailadres wordt niet gepubliceerd en delen we niet met derden. We gebruiken het alleen als we contact met je zouden willen opnemen over je reactie. Zie ook ons privacybeleid.