Onafhankelijke journalistiek over de Vrije Universiteit Amsterdam | Sinds 1953
26 mei 2024

Campus
& Cultuur

Tropische toestanden met salsa, Afrodans, ijs en Marokkaanse koekjes

Voor de derde dag deze week vrolijkt het cultuurcentrum De Griffioen de campus op met dans en zang en cultuur om het nieuwe cultuurseizoen te promoten. Vandaag zijn tussen 12 en 14 uur de salsadansers van dansdocent Wes te bewonderen, gaan de Afro Mix Chicks weer los en deelt ijscoman Luciano Gelati ijsjes uit terwijl hij Italiaanse liederen ten gehore brengt.

Dat woeste gedans maakt natuurlijk hongerig, en het toeval wil dat de islamitische studentenvereniging ISA op het campusplein op zoetigheden trakteert ter gelegenheid van het Offerfeest. Marokkaanse koekjes, Egyptische cake, Turkse baklava en fel gekleurde cakejes van de Albert Heijn moeten de islamisering van de VU-campus extra cachet geven.

Reageren?

Houd je bij het onderwerp, en toon respect: commerciële uitingen, smaad, schelden en discrimineren zijn niet toegestaan. Reacties met url’s erin worden vaak aangezien voor spam en dan verwijderd. De redactie gaat niet in discussie over verwijderde reacties.

Velden met een * zijn verplicht
** je e-mailadres wordt niet gepubliceerd en delen we niet met derden. We gebruiken het alleen als we contact met je zouden willen opnemen over je reactie. Zie ook ons privacybeleid.