Onafhankelijke journalistiek over de Vrije Universiteit Amsterdam | Sinds 1953
23 mei 2024

Campus
& Cultuur

Studentenraad wil dat VU-restaurant langer openblijft

De Universitaire Studentenraad wil dat het VU-restaurant in het hoofdgebouw langer openblijft, nu er tot later in de avond colleges worden gegeven. Dat bleek vorige week tijdens een vergadering van de usr.

Het restaurant, de ‘Foodplaza’, is geopend van 10 uur ’s morgens tot half acht ’s avonds. Maar de tijden van de colleges zijn verruimd. Er wordt nu tot 19:50 college gegeven. Wie daarna nog even iets te eten wil halen, staat bij de Foodplaza voor een dichte deur en moet met trek naar huis.

Dit nu is een hard gelag voor veel studenten. Een commissie van de usr heeft daarom de opdracht gekregen bij het college van bestuur te pleiten voor ruimere openingstijden van het restaurant, tot minstens acht uur ’s avonds.

Reageren?

Houd je bij het onderwerp, en toon respect: commerciële uitingen, smaad, schelden en discrimineren zijn niet toegestaan. Reacties met url’s erin worden vaak aangezien voor spam en dan verwijderd. De redactie gaat niet in discussie over verwijderde reacties.

Velden met een * zijn verplicht
** je e-mailadres wordt niet gepubliceerd en delen we niet met derden. We gebruiken het alleen als we contact met je zouden willen opnemen over je reactie. Zie ook ons privacybeleid.