Onafhankelijke journalistiek over de Vrije Universiteit Amsterdam | Sinds 1953
15 april 2024

Campus
& Cultuur

Student beleeft nachtmerrie in VU-lift

Nee maar, als dat Mehmet Akkoç niet is, voorzitter van studentenvereniging Anatolia, starring in een film van Ronald Giphart!

Akkoç speelt in ‘Boelelaan’, op scenario van Giphart, die vorig collegejaar Schrijver op Locatie was, en geregisseerd door Peter Wollring, de egoïstische en arrogante student Mehmet, die in de VU-lift geconfronteerd wordt met zijn eigen slechte karma.

Bijna geheel opgenomen in een VU-lift en verder ook met VU-studenten Nikki Schrama, Sterre Benjamins, Nikki Dekker, Floortje van den Elshout, Francis Gallimore, Awisa Shamshiri en docent Nienke Vos.

Enjoy!

Reageren?

Houd je bij het onderwerp, en toon respect: commerciële uitingen, smaad, schelden en discrimineren zijn niet toegestaan. Reacties met url’s erin worden vaak aangezien voor spam en dan verwijderd. De redactie gaat niet in discussie over verwijderde reacties.

Velden met een * zijn verplicht
** je e-mailadres wordt niet gepubliceerd en delen we niet met derden. We gebruiken het alleen als we contact met je zouden willen opnemen over je reactie. Zie ook ons privacybeleid.