Onafhankelijke journalistiek over de Vrije Universiteit Amsterdam | Sinds 1953
16 juli 2024

Campus
& Cultuur

Strip en dans luiden een nieuw cultureel Griffioen-seizoen in

De Afro Mix Chicks dansten net op het plein van de VU-campus, als startsein voor de promoweek van het cultuurcentrum van de VU, de Griffioen.

De Griffioen is de hele week op de VU-campus om haar activiteiten in studentenweek Uilenstede te promoten. Dat betekent straattheater, een optreden van het VU-orkest, diverse workshops en… Free Hugs!

Theater en film

Op dit moment geeft striptekenaar Ben Westervoorde op het plein een minicursus stripfiguren tekenen, om de cursus striptekenen te promoten.

Voorstellingen en promoties zijn er de hele week tussen 12 en 14 uur op verschillende plekken op de VU-campus.

De cursussen beginnen volgende week, dan zijn er gratis introductiecursussen. Daarnaast heeft de Griffioen een gevarieerd theater- en filmprogramma. Meer informatie hier.

Reageren?

Houd je bij het onderwerp, en toon respect: commerciële uitingen, smaad, schelden en discrimineren zijn niet toegestaan. Reacties met url’s erin worden vaak aangezien voor spam en dan verwijderd. De redactie gaat niet in discussie over verwijderde reacties.

Velden met een * zijn verplicht
** je e-mailadres wordt niet gepubliceerd en delen we niet met derden. We gebruiken het alleen als we contact met je zouden willen opnemen over je reactie. Zie ook ons privacybeleid.