Onafhankelijke journalistiek over de Vrije Universiteit Amsterdam | Sinds 1953
21 mei 2024

Campus
& Cultuur

Ontwerp een Transformer en win vrijkaartjes voor Transformers: Age of Extinction

Trailer voor de nieuwe Transformers-film al gezien? Transformers: Age of Extinction lijkt hetzelfde soort spektakel te worden als de voorgaande drie films, met halve steden die aan puin worden geslagen en deze keer ook een vuurspuwende Transformosaurus en in 3D en IMAX 3D, maar ook met Stanly Tucci en Mark Wahlberg in de hoofdrollen, dus dat wordt vast weer verstand op nul en lekker genieten, if you like that sort of thing.

Transformers: Age of Extinction gaat op 3 juli in première in de Nederlandse bioscopen en Advalvas mag drie keer twee vrijkaartjes en drie Transformers: Age of Extinction mini bluetooth toetsenborden weggeven aan zijn lezers. Daar moet wat voor gedaan worden en nu menen we iets leuks te hebben bedacht.

Originaliteit en enthousiasme

Wil je vrijkaartjes of een toetsenbord winnen? Ontwerp dan je eigen Transformer. Je hoeft geen Rembrandt te zijn, je mag gewoon de tekeningetjes in de kantlijn van je aantekenblok insturen. Originaliteit en enthousiasme gaan boven kunstenaarstalent.

Teken je eigen Transformer, bijvoorbeeld een die zich kan vermommen als staafmixer, of klopboor, scan of fotografeer die en stuur die naar de redactie. Uiterste inzenddatum 1 juli. Graag je naam en contactgegevens erbij en we publiceren ze natuurlijk, die Transformers.

Dit wordt leuk! Hieronder de trailer:

 

 

Reageren?

Houd je bij het onderwerp, en toon respect: commerciële uitingen, smaad, schelden en discrimineren zijn niet toegestaan. Reacties met url’s erin worden vaak aangezien voor spam en dan verwijderd. De redactie gaat niet in discussie over verwijderde reacties.

Velden met een * zijn verplicht
** je e-mailadres wordt niet gepubliceerd en delen we niet met derden. We gebruiken het alleen als we contact met je zouden willen opnemen over je reactie. Zie ook ons privacybeleid.