Onafhankelijke journalistiek over de Vrije Universiteit Amsterdam | Sinds 1953
25 juni 2024

Campus
& Cultuur

Fiets weg? Haal ‘m op bij het Uilenplein

Deze fiets had ik op 9 juli gestald in de kelder van het hoofdgebouw. Leek me een veilig idee, maar niet heus, want vanochtend zag ik dat diezelfde kelder helemaal leeggehaald was.

Het bericht hierover verscheen op 24 juli op VUnet, maar toen was ik al lang en breed op vakantie. Vanochtend las ik het volgende op de kelderdeur: Staat je fiets in deze stalling? Verwijder voor 9 augustus (17.00 uur) je fiets! Van zaterdag 10 tot en met zondag 18 augustus is deze fietsenstalling dicht in verband met renovatie en uitbreiding. Mis je je fiets na 12 augustus? Meld je bij Servicedesk FCO (hoofdgebouw 0B-01). Fietsen die op de lijst van verwijderde fietsen staan, worden teruggegeven. Eventuele schade wordt niet vergoed.

Bij die servicedesk vertellen ze dat ik mijn fiets kan ophalen op het Uilenplein, achter de medische faculteit. Ik had geluk: mijn sloten zijn nog bruikbaar. Dat is ook te hopen voor de eigenaren van de 35 fietsen die daar nog staan.

Reageren?

Houd je bij het onderwerp, en toon respect: commerciële uitingen, smaad, schelden en discrimineren zijn niet toegestaan. Reacties met url’s erin worden vaak aangezien voor spam en dan verwijderd. De redactie gaat niet in discussie over verwijderde reacties.

Velden met een * zijn verplicht
** je e-mailadres wordt niet gepubliceerd en delen we niet met derden. We gebruiken het alleen als we contact met je zouden willen opnemen over je reactie. Zie ook ons privacybeleid.