Onafhankelijke journalistiek over de Vrije Universiteit Amsterdam | Sinds 1953
21 mei 2024

Campus
& Cultuur

De Raad van Toezicht doet het weer

De Raad van Toezicht van de Stichting VU-VUmc is weer op volle sterkte. Voormalig decaan en bestuurslid van LUmc Eduard Klasen wordt portefeuillehouder Kwaliteitscommissie. Voorheen was hij ook algemeen directeur van NWO (Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek).

Topadvocaat Jan Louis Burggraaf heeft veel juridische kennis en ervaring op het gebied van samenwerkingsverbanden tussen instellingen. Hij lid van de Audit- en Huisvestingscommissie met aandachtsgebied VU.

In december stapte bijna de gehele Raad van Toezicht op omdat haar positie door de problemen bij VUmc in gevaar was gekomen.

Reageren?

Houd je bij het onderwerp, en toon respect: commerciële uitingen, smaad, schelden en discrimineren zijn niet toegestaan. Reacties met url’s erin worden vaak aangezien voor spam en dan verwijderd. De redactie gaat niet in discussie over verwijderde reacties.

Velden met een * zijn verplicht
** je e-mailadres wordt niet gepubliceerd en delen we niet met derden. We gebruiken het alleen als we contact met je zouden willen opnemen over je reactie. Zie ook ons privacybeleid.