Onafhankelijke journalistiek over de Vrije Universiteit Amsterdam | Sinds 1953
17 mei 2024

Studentenleven
& Maatschappij

Bezwaar tegen OR-lijsten

Zijn je favoriete filmscènes die momenten waarop iemand een aanstaand huwelijk tegenhoudt of een advocaat “Objection, your Honor” tegen de rechter roept? Ren dan nu naar de bakken om de nieuwe Advalvas kandidatenlijsten voor die aankomende OR-verkiezingen door te pluizen.

Is een kandidaat te kort in dienst om in aanmerking te komen? Of werkt de stiekemerd helemaal niet op de VU? Tot maandag 3 maart kun je bezwaar maken via or@vu.nl.

Om je voor een al te grote teleurstelling te behoeden: de kans dat het bezwaar gegrond is, is erg klein. Kitty Jong, ambtelijk secretaris van de ondernemingsraad: “Dat hebben we natuurlijk zelf ook al allemaal gecontroleerd.”

Reageren?

Houd je bij het onderwerp, en toon respect: commerciële uitingen, smaad, schelden en discrimineren zijn niet toegestaan. Reacties met url’s erin worden vaak aangezien voor spam en dan verwijderd. De redactie gaat niet in discussie over verwijderde reacties.

Velden met een * zijn verplicht
** je e-mailadres wordt niet gepubliceerd en delen we niet met derden. We gebruiken het alleen als we contact met je zouden willen opnemen over je reactie. Zie ook ons privacybeleid.