Verzin een tekst en win een gesigneerde Fokke & Sukke

Campus  20 november 2014

Verzin een tekst en win een gesigneerde Fokke & Sukke

Fokke & Sukke zijn weer even terug bij Advalvas. Het blootgepiemelde, bijdehandte gevogelte heeft net een nieuwe bundel uit: Het Afzien van 2014. Daarin blikt het duo terug op het afgelopen jaar aan de hand van 214 cartoons.

De bundel is te koop voor 9,95, maar studenten en medewerkers van de VU kunnen ook proberen er één te winnen. Wij mogen namelijk vijf gesigneerde exemplaren weggeven van de auteurs (het trio Reid, Geleijnse en Van Tol) , voorzien van een prachtige originele tekening van Fokke & Sukke-tekenaar Jean-Marc van Tol.

Leuk en prikkelend

Maar daar moet u wel wat voor doen! Voorzie de bovenstaande Fokke & Sukke-cartoon van een originele tekst en stuur die naar de Advalvas-redactie (onder vermelding van 'Fokke & Sukke'). De vijf leukste en prikkelendste inzendingen mogen een exemplaar van Het Afzien van 2014 komen halen op de redactie.

Uiterste deadline is dinsdag 25 november om 12 uur 's middags. Deelnemers moeten studeren of werken aan de VU en over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. Althans niet tussen ons en de inzenders.

Peter Breedveld

{ Lees de 11 reacties }

Een piet-à-terre in Nederland wordt ook steeds lastiger.

Ja, die leuke teksten dus wel máilen, dan hebben we meteen je contactgegevens...

1e tekstballon: "Gewoon belachelijk dat ze dat niet accepteren".
2e tekstballon: "Wij als blotepiemelpieten!!".

Vergeet de onderkop niet. Bijvoorbeeld: 'Fokke & Sukke zijn op weg naar de UWV' of 'voelen zich gediscrimineerd' of 'lijden aan een identiteitscrisis'

1e ballon: Het schijnt dat we nu ook al niet meer door de schoorsteen mogen.
2e ballon: Wat zie je bleekjes!
F&S weten het even niet meer

Ballon 1: Vermoeiend hoor dat zwart maken
Ballon 2: Gelukkig ging het niet over witwassen

Fokke en Sukke hebben nu al zin in Spanje

Fokke en Sukke houden vast aan tradities

Ballon 1 De politie heeft ruim 100 mensensmokkelaars opgepakt
Ballon 2 Is de zak van Sinterklaas soms niet meer goed genoeg?

Fokke en sukke: zijn maar deels geschminkt.
1) We hadden echt alles zwart gemaakt.
2) Het is gewoon de schuld van Dieuwertje

F&S voelen zich bedreigd
F: ik heb sterk het gevoel dat wij de laatste 2 zijn
S: van de 10 kleine negertjes