Popup-Niks-missen-2.png

NIEUWS

Campus 20 november 2014 reacties 1

Verzin een tekst en win een gesigneerde Fokke & Sukke

Fokke & Sukke zijn weer even terug bij Advalvas. Het blootgepiemelde, bijdehandte gevogelte heeft net een nieuwe bundel uit: Het Afzien van 2014. Daarin blikt het duo terug op het afgelopen jaar aan de hand van 214 cartoons.

De bundel is te koop voor 9,95, maar studenten en medewerkers van de VU kunnen ook proberen er één te winnen. Wij mogen namelijk vijf gesigneerde exemplaren weggeven van de auteurs (het trio Reid, Geleijnse en Van Tol) , voorzien van een prachtige originele tekening van Fokke & Sukke-tekenaar Jean-Marc van Tol.

Leuk en prikkelend

Maar daar moet u wel wat voor doen! Voorzie de bovenstaande Fokke & Sukke-cartoon van een originele tekst en stuur die naar de Advalvas-redactie (onder vermelding van 'Fokke & Sukke'). De vijf leukste en prikkelendste inzendingen mogen een exemplaar van Het Afzien van 2014 komen halen op de redactie.

Uiterste deadline is dinsdag 25 november om 12 uur 's middags. Deelnemers moeten studeren of werken aan de VU en over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. Althans niet tussen ons en de inzenders.

Peter Breedveld

{ Lees de 1 reacties}

Door Rene Hersleven op 23 januari 2020

Focke en Sukke zien het te zwart/wit .

Reageren?

Houd je bij het onderwerp, en toon respect: commerciële uitingen, smaad, schelden en discrimineren zijn niet toegestaan. De redactie gaat niet in discussie over verwijderde reacties.

Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.