Popup-Niks-missen-2.png

NIEUWS

Studenten 14 september 2020

Politie betrapt feestende jongeren op Uilenstede

De Amstelveense politie zegt afgelopen vrijdagavond een einde te hebben gemaakt aan een massaal feest op het grasveld bij sportcentrum Uilenstede.

Camerabeelden bewijzen volgens de politie dat er meer dan 200 feestgangers waren die zich weinig gelegen lieten liggen aan de coronamaatregelen. Ook vloeiden de alcoholische versnaperingen rijkelijk. De politie, die om vijf voor half tien een klacht over geluidsoverlast binnenkreeg, is om tien uur naar Uilenstede getogen om een einde te maken aan de pret.
 
Omdat de meeste feestgangers de plaat poetsten toen de politie arriveerde, denkt die dat veel van hen geen Uilenstedebewoners waren. De organisator van het feest is in de kraag gevat en geverbaliseerd. De politie heeft ook twee grote speakers in beslag genomen.
 
Op Facebook beweren Uilenstedebewoners dat de feestgangers "pubers" waren, die vaker bij het sportcentrum rondhangen, maar één Uilensteder claimt dat de in beslag genomen speakers van hem waren en de aangehouden organisator zou een alumnus van de UvA zijn.
 
 
Peter Breedveld
BEELD: Wikimedia Commons

Reageren?

Houd je bij het onderwerp, en toon respect: commerciële uitingen, smaad, schelden en discrimineren zijn niet toegestaan. De redactie gaat niet in discussie over verwijderde reacties.

Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.