Popup-Niks-missen-2.png

NIEUWS

Campus 27 augustus 2015

Op safari in Uilenstede

De studentenwijk Uilenstede heeft de afgelopen tijd een indrukwekkende metamorphose doorgemaakt. De altijd wat grijze en ronduit deprimerende wijk is nu een kleurrijke, vrolijke en broeierige oase geworden in het niet al te bruisende Amstelveen.

Advalvas is er de afgelopen zomer op safari geweest, sprak met de woningbouwvereniging, het sportcentrum VU, dat je gerust het kloppende hart van Uilenstede kunt noemen, het cultuurcentrum Griffioen, de ondernemers en natuurlijk de bewoners.

Moederkloek

Ook trokken we een dagje op met wijkagent Fred Kuiper, die als een soort moederkloek over de wijk waakt en zich voortdurend zorgen maakt over het welzijn en de veiligheid van de bewoners van Uilenstede.

De reportage ervan leest u in de nieuwe Advalvas, het eerste nummer van het nieuwe collegejaar, dat met name voor de eerstejaarsstudenten interessant, leerzaam, nuttig en onderhoudend is.

 

Peter Breedveld

Reageren?

Houd je bij het onderwerp, en toon respect: commerciële uitingen, smaad, schelden en discrimineren zijn niet toegestaan. De redactie gaat niet in discussie over verwijderde reacties.

Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.