Onafhankelijke journalistiek over de Vrije Universiteit Amsterdam | Sinds 1953
15 juli 2024

Campus
& Cultuur

Zomerstop

Wij zijn er even tussenuit, op maandag 16 augustus zijn we weer terug.

Het wordt dan misschien niet de slutty summer waar iedereen lekker voor was gemaakt, maar met de zon op komst hopen we dat je er toch wat van maakt.

Mocht je studeren en nog bezig zijn met de laatste loodjes voor je scriptie of hertentamen, dan heb je misschien wat aan onze tips.

En voor de eerstejaarsstudenten die zich door het coronajaar heen hebben geslagen – zo voorkom je dat het tweede jaar rauw op je dak valt.

Of we vanaf september allemaal weer terug kunnen naar de campus is nog even afwachten. Over het hybride werken dat op de loer ligt, is in ieder geval niet iedereen even enthousiast.

We hopen je hoe dan ook snel weer te kunnen treffen op de campus. Voor nu: geniet van de zomer en gooi je eindelijk geknipte haren los.

Reageren?

Houd je bij het onderwerp, en toon respect: commerciële uitingen, smaad, schelden en discrimineren zijn niet toegestaan. Reacties met url’s erin worden vaak aangezien voor spam en dan verwijderd. De redactie gaat niet in discussie over verwijderde reacties.

Velden met een * zijn verplicht
** je e-mailadres wordt niet gepubliceerd en delen we niet met derden. We gebruiken het alleen als we contact met je zouden willen opnemen over je reactie. Zie ook ons privacybeleid.