Onafhankelijke journalistiek over de Vrije Universiteit Amsterdam | Sinds 1953
25 juni 2024

Campus
& Cultuur

Zomerstop Advalvas

Het is stil op de campus en dus is het voor de redactie van Advalvas ook tijd om op vakantie te gaan.

Wat kun je de komende tijd op de VU doen? In elk geval tien keer met de lift op en neer naar de vijftiende verdieping zonder iemand tegen te komen (gewoon omdat het kan) of gebruik maken van het feit dat er studieplekken over zijn in de UB.

Afkickverschijnselen

Mocht je de komende weken afkickverschijnselen hebben, dan kun je altijd VU-personen in het wild spotten. Feliciteer bijvoorbeeld de negen Veni-winnaars, mocht je ze op de campus tegenkomen. Of ontdek waar VU Pride tijdens de Gay Pride Amsterdam een guerrilla-actie aan het houden is. Mocht je naar Lowlands gaan, ontwijk daar de zombies die hoogleraar Sandjai Bhulai op het festivalterrein los gaat laten.  

Wij zijn er over twee weken één week weer. Fijne vakantie!

Reageren?

Houd je bij het onderwerp, en toon respect: commerciële uitingen, smaad, schelden en discrimineren zijn niet toegestaan. Reacties met url’s erin worden vaak aangezien voor spam en dan verwijderd. De redactie gaat niet in discussie over verwijderde reacties.

Velden met een * zijn verplicht
** je e-mailadres wordt niet gepubliceerd en delen we niet met derden. We gebruiken het alleen als we contact met je zouden willen opnemen over je reactie. Zie ook ons privacybeleid.