Onafhankelijke journalistiek over de Vrije Universiteit Amsterdam | Sinds 1953
26 mei 2024

Campus
& Cultuur

We zijn weer begonnen

Even snel een broodje halen bij de campus-super zit er nu niet in. Met bijna vierduizend eerstejaars bachelorstudenten is vandaag het academisch jaar weer begonnen.

Vanmiddag is de officiële opening: minister Bussemaker komt pleiten voor gelijke kansen voor kinderen van laag- en hoogopgeleide ouders; de beste student en docent worden verkozen, we gaan op zoek naar de academische waarde van de VU, The Boardroom vraagt aandacht voor vluchtelingen, en iedereen is welkom– ook die nieuwe eerstejaars – bij deze Opening Academisch Jaar, die vanmiddag om 15 uur begint.

Reageren?

Houd je bij het onderwerp, en toon respect: commerciële uitingen, smaad, schelden en discrimineren zijn niet toegestaan. Reacties met url’s erin worden vaak aangezien voor spam en dan verwijderd. De redactie gaat niet in discussie over verwijderde reacties.

Velden met een * zijn verplicht
** je e-mailadres wordt niet gepubliceerd en delen we niet met derden. We gebruiken het alleen als we contact met je zouden willen opnemen over je reactie. Zie ook ons privacybeleid.