Onafhankelijke journalistiek over de Vrije Universiteit Amsterdam | Sinds 1953
20 mei 2024

Campus
& Cultuur

VU vergeet informatie over haar onderwijskwaliteit te updaten

Volgens studentenblog Soggen.nl liegt de VU over de kwaliteit van haar onderwijs. Zes opleidingen melden namelijk dat ze het al jaren goed doen in de Elsevier-enquête, de populaire graadmeter voor onderwijskwaliteit, terwijl ze de laatste jaren onderaan de lijstjes bungelen

De VU geeft toe dat er over drie opleidingen van de Faculteit Sociale Wetenschappen en drie van de Faculteit Letteren verouderde en verkeerde informatie op de VU-site stond. De informatie is na het bericht op Soggen.nl meteen aangepast.

Van opzet was geen sprake, zegt de VU, en de beoordelingen bij tientallen andere VU-bacheloropleidingen zijn gewoon actueel.

Reageren?

Houd je bij het onderwerp, en toon respect: commerciële uitingen, smaad, schelden en discrimineren zijn niet toegestaan. Reacties met url’s erin worden vaak aangezien voor spam en dan verwijderd. De redactie gaat niet in discussie over verwijderde reacties.

Velden met een * zijn verplicht
** je e-mailadres wordt niet gepubliceerd en delen we niet met derden. We gebruiken het alleen als we contact met je zouden willen opnemen over je reactie. Zie ook ons privacybeleid.