Onafhankelijke journalistiek over de Vrije Universiteit Amsterdam | Sinds 1953
18 april 2024

Campus
& Cultuur

Vervroegd vertrek OR-voorzitter

Voorzitter Jelly Reinders heeft tijdens de vergadering van de ondernemingsraad afgelopen woensdag haar vertrek bekendgemaakt. Vanaf het nieuwe jaar richt ze zich weer volledig op haar gewone werk als afdelingshoofd van het onderwijsbureau Geesteswetenschappen en Godgeleerdheid.

Honderd procent

‘De uitrol van projecten studentgerichte ondersteuning, maar zeker ook de verdere opbouw van het gezamenlijke onderwijsbureau, vragen om een beschikbaarheid van honderd procent’, staat in het persbericht dat de raad naar buiten bracht.

In totaal heeft Reinders acht jaar in de or gezeten: eerst als lid, daarna als vicevoorzitter en tot slot als voorzitter. Het is nog niet duidelijk wie haar gaat opvolgen.

 

Reageren?

Houd je bij het onderwerp, en toon respect: commerciële uitingen, smaad, schelden en discrimineren zijn niet toegestaan. Reacties met url’s erin worden vaak aangezien voor spam en dan verwijderd. De redactie gaat niet in discussie over verwijderde reacties.

Velden met een * zijn verplicht
** je e-mailadres wordt niet gepubliceerd en delen we niet met derden. We gebruiken het alleen als we contact met je zouden willen opnemen over je reactie. Zie ook ons privacybeleid.