Onafhankelijke journalistiek over de Vrije Universiteit Amsterdam | Sinds 1953
13 juli 2024

Campus
& Cultuur

Vakbonden en college sluiten conceptakkoord over sociaal plan

De vakbonden en het college van bestuur zijn het vandaag eens geworden over een Sociaal Plan voor de reorganisatie van de bedrijfsvoering. Op dit moment worden de details uitgewerkt.

Het plan zal vrijdag op het intranet van de VU beschikbaar zijn. Op dit moment willen de betrokkenen nog geen nadere toelichting geven. Het gaat in elk geval om een aangepaste versie van het plan dat het college een maand geleden aan de vakbonden voorlegde.

Volgende week woensdag, 31 oktober wordt het plan voorgelegd aan de leden van de vakbonden in een vergadering die van 10 tot 12 uur wordt gehouden in de Atriumzaal van de faculteit der geneeskunde.

Reageren?

Houd je bij het onderwerp, en toon respect: commerciële uitingen, smaad, schelden en discrimineren zijn niet toegestaan. Reacties met url’s erin worden vaak aangezien voor spam en dan verwijderd. De redactie gaat niet in discussie over verwijderde reacties.

Velden met een * zijn verplicht
** je e-mailadres wordt niet gepubliceerd en delen we niet met derden. We gebruiken het alleen als we contact met je zouden willen opnemen over je reactie. Zie ook ons privacybeleid.