Onafhankelijke journalistiek over de Vrije Universiteit Amsterdam | Sinds 1953
16 juni 2024

Campus
& Cultuur

Roker veroorzaakt ontruiming tentamenzaal

Een achteloos weggegooide sigaret blijkt de oorzaak te zijn geweest van de rookontwikkeling in de grote tentamenzaal DigiTenT, afgelopen donderdagmiddag. 

De rook bracht drie brandweerwagens en de politie naar de VU-campus. Vierhonderd studenten, die op dat moment bezig waren met een tentamen, zijn erdoor gedupeerd. Ook het tentamen dat op donderdagavond was ingepland, kwam te vervallen.

brand1klein.jpg

Andermaal blijkt een tevreden roker een gevaarlijke onruststoker te zijn geweest. Wat denkt u, wordt het inmiddels tijd voor een algeheel rookverbod op de campus? Laat het hieronder weten, in de reactieruimte!

Reageren?

Houd je bij het onderwerp, en toon respect: commerciële uitingen, smaad, schelden en discrimineren zijn niet toegestaan. Reacties met url’s erin worden vaak aangezien voor spam en dan verwijderd. De redactie gaat niet in discussie over verwijderde reacties.

Velden met een * zijn verplicht
** je e-mailadres wordt niet gepubliceerd en delen we niet met derden. We gebruiken het alleen als we contact met je zouden willen opnemen over je reactie. Zie ook ons privacybeleid.