Onafhankelijke journalistiek over de Vrije Universiteit Amsterdam | Sinds 1953
19 april 2024

Campus
& Cultuur

René Smit heeft nieuwe baan

Oud-bestuursvoorzitter aan de VU René Smit werkt sinds deze maand als special accounts-directeur bij het economisch adviesbureau Ecorys in Rotterdam. Hij geeft strategisch advies in projecten op het gebied van infrastructuur, transport, arbeidsmarkt, onderwijs en gezondheidszorg.

Ecorys adviseert op lokaal, nationaal en internationaal niveau publieke en private partijen over grote sociale, ruimtelijke en economische projecten. Het bedrijf is blij met Smit vanwege zijn ervaring op hoog strategisch niveau en Smit is blij met ‘een gerenommeerd, wereldwijd opererend adviesbureau’ als nieuwe werkgever.

Reageren?

Houd je bij het onderwerp, en toon respect: commerciële uitingen, smaad, schelden en discrimineren zijn niet toegestaan. Reacties met url’s erin worden vaak aangezien voor spam en dan verwijderd. De redactie gaat niet in discussie over verwijderde reacties.

Velden met een * zijn verplicht
** je e-mailadres wordt niet gepubliceerd en delen we niet met derden. We gebruiken het alleen als we contact met je zouden willen opnemen over je reactie. Zie ook ons privacybeleid.