Onafhankelijke journalistiek over de Vrije Universiteit Amsterdam | Sinds 1953
26 mei 2024

Campus
& Cultuur

‘Reis ver en kom terug’

‘Reis ver. Drink wijn. Denk na. Lach hard. Duik diep. Kom terug.

Droom een boot in de zon. Geef hem zeilen en wind. Kus een droevige mond, heel zacht. Voor de dag begint’

Nee, dit is geen lied van Ramses Shaffy, maar wel van Spinvis, de muziekband van Erik de Jong. Hij verraste gisteravond een aula vol VU-medewerkers met zijn uitgekiende popmuziek op eigenzinnige teksten. De liedjes kwamen uit het album Tot ziens, Justine Keller. De aula voor promoties maakte anderhalf uur plaats voor een muzikale wereld van afscheid, liefde en geheimen.

De volgende medewerkersvoorstelling is op dinsdag 12 maart: theaterconcert Pessoa door Fernando Lameirinhas, Eric Vloeimans en Mafalda Arnauth e.a. De kaarten kun je bestellen via griffioen.vu.nl/medewerkersvoorstellingen. Ze kosten 3 euro per stuk (maximaal vier per persoon) en 1,50 euro reserveringskosten per bestelling. Aanvang buffet: 18 uur, voorstelling: 19.30 uur.

Reageren?

Houd je bij het onderwerp, en toon respect: commerciële uitingen, smaad, schelden en discrimineren zijn niet toegestaan. Reacties met url’s erin worden vaak aangezien voor spam en dan verwijderd. De redactie gaat niet in discussie over verwijderde reacties.

Velden met een * zijn verplicht
** je e-mailadres wordt niet gepubliceerd en delen we niet met derden. We gebruiken het alleen als we contact met je zouden willen opnemen over je reactie. Zie ook ons privacybeleid.