Onafhankelijke journalistiek over de Vrije Universiteit Amsterdam | Sinds 1953
26 mei 2024

Campus
& Cultuur

Ondernemingsraad: ‘College geeft geen heldere sturing’

De Ondernemingsraad  van de VU vindt dat het college van bestuur geen heldere sturing geeft aan het onderwijsbeleid en onvoldoende contact heeft met de werkvloer.  Dat stelt zij in een persbericht naar aanleiding van de berichtgeving van de NRC over een mogelijke bestuurscrisis. Op nrc.nl wordt een vertrouwensbreuk tussen een deel van de decanen en het college van bestuur gemeld, die wordt toegeschreven aan het recente rapport van de proefauditcommissie. Die oordeelthard over het beleid en het optreden van het cvb met betrekking tot het onderwijs. De Ondernemingsraad vindt dat het college van bestuur aan zet is en dat de bestuurders nu zelf conclusies moeten trekken uit de opstelling van de decanen.

Reageren?

Houd je bij het onderwerp, en toon respect: commerciële uitingen, smaad, schelden en discrimineren zijn niet toegestaan. Reacties met url’s erin worden vaak aangezien voor spam en dan verwijderd. De redactie gaat niet in discussie over verwijderde reacties.

Velden met een * zijn verplicht
** je e-mailadres wordt niet gepubliceerd en delen we niet met derden. We gebruiken het alleen als we contact met je zouden willen opnemen over je reactie. Zie ook ons privacybeleid.