Onafhankelijke journalistiek over de Vrije Universiteit Amsterdam | Sinds 1953
13 juni 2024

Campus
& Cultuur

Nomineer jouw favoriete ondersteuner

Welke ondersteuner is onmisbaar op de VU en verdient volgens jou een ode tijdens het Nieuwjaarsgala? 

Of het nou een hoogleraar is die een grote beurs heeft binnengehaald of een docent die de jaarlijkse DocenTalentprijs wint: we zien voornamelijk onderzoekers en onderwijsgevenden langskomen in het nieuws. Een groep die minder aandacht krijgt maar minstens zo belangrijk is, is het ondersteunend personeel. Van je computer die (meestal) moeiteloos opstart tot het salaris dat je maandelijks op je rekening gestort krijgt; de ondersteuners regelen het. Deze stille krachten zijn het kloppend hart van de VU.

Stem vóór 16 december

Om meer waardering voor deze groep te tonen kiest de VU twee ondersteuners van het jaar tijdens het Nieuwjaarsgala op donderdag 26 januari. Met een formulier kun jij je favoriete ondersteuner nomineren. De twee winnaars krijgen tijdens het gala een persoonlijke ode van Vrije Schrijver Gustaaf Peek, die voor zijn loftuiting een halve dag met de ondersteuners zal meelopen. Afgelopen jaar werden HR-medewerker Marike ten Hoorn en logistiekmedewerker Robbert Loots ondersteuners van het jaar. 
Wie worden het dit jaar? Je hebt tot en met donderdag 15 december om jouw meest gewaardeerde ondersteuner mee te laten dingen. (Dat mag ook je favoriete Ad Valvas-redacteur zijn).