Onafhankelijke journalistiek over de Vrije Universiteit Amsterdam | Sinds 1953
21 mei 2024

Campus
& Cultuur

Nieuw cultuurcafé heet Bar Boele

Naast de ingang van het Nieuwe Universiteitsgebouw gaat binnenkort het cultuurcafé van Griffioen en Rialto VU open: Bar Boele aan de De Boelelaan 1111.

Er wordt nu hard gewerkt om op donderdag 11 november te kunnen openen. Grand café The Basket krijgt er dus concurrentie bij. Dat campuscafé verhuist volgend jaar zomer ook naar het NU-gebouw. The Basket krijgt er een plek op de begane grond aan het campusplein. Het huidige café gaan ze in 2022 afbreken en maakt plaats voor een park.

Naast Bar Boele – op de hoek van het NU-gebouw – komt de opvolger van het Exposorium: de VU Art Science Gallery. Die opent ook op donderdag 11 november. Een gedeelte van de eerste expositie 0 Starting From Zero kun je van buitenaf al zien: kunstwerken die op de een of andere manier met het getal nul te maken hebben.

Reageren?

Houd je bij het onderwerp, en toon respect: commerciële uitingen, smaad, schelden en discrimineren zijn niet toegestaan. Reacties met url’s erin worden vaak aangezien voor spam en dan verwijderd. De redactie gaat niet in discussie over verwijderde reacties.

Velden met een * zijn verplicht
** je e-mailadres wordt niet gepubliceerd en delen we niet met derden. We gebruiken het alleen als we contact met je zouden willen opnemen over je reactie. Zie ook ons privacybeleid.