Onafhankelijke journalistiek over de Vrije Universiteit Amsterdam | Sinds 1953
26 mei 2024

Campus
& Cultuur

Martina Strusny exposeert tot eind mei

Tot 29 mei exposeert Martina Strusny in het mobiele Exposorium. Strusny’s werk is te zien vlakbij de oude expositieruimte op de begane grond van het VU-hoofdgebouw. De oude plek wordt nu verbouwd tot een multifunctioneel plein. Dit jaar nog verhuist het Exposorium weer naar een vaste plek: op de eerste verdieping, in de buurt van de aula.

De tentoonstelling heet ‘Op zoek naar het sublieme/Searching the Sublime’. De installaties en objecten van Martina Strusny (1973) verbeelden op een poëtische manier gedachten en observaties van het ‘transparante’. Literatuur is haar grootste inspiratiebron. Komende zomer is Strusny’s werk ook te zien op het kunst- en poëziefestival in het Belgische Watou.

Reageren?

Houd je bij het onderwerp, en toon respect: commerciële uitingen, smaad, schelden en discrimineren zijn niet toegestaan. Reacties met url’s erin worden vaak aangezien voor spam en dan verwijderd. De redactie gaat niet in discussie over verwijderde reacties.

Velden met een * zijn verplicht
** je e-mailadres wordt niet gepubliceerd en delen we niet met derden. We gebruiken het alleen als we contact met je zouden willen opnemen over je reactie. Zie ook ons privacybeleid.