Onafhankelijke journalistiek over de Vrije Universiteit Amsterdam | Sinds 1953
17 juni 2024

Campus
& Cultuur

Mail en win: concertkaarten VU-orkest

Het VU-orkest is dit jaar in Oost-Europese sferen. Tijdens hun jaarlijkse tournee speelt het orkest drie twintigste-eeuwse werken van Hongaarse en Russische componisten.

Ruralia Hungarica van de Hongaarse componist Ernő Dohnányi, de Wonderbaarlijke Mandarijn van Béla Bartók en de Vijfde Symfonie in Bes van de Russische componist Sergej Prokofjev zullen worden uitgevoerd.

Zelf erbij zijn? Advalvas mag twee keer twee kaarten weggeven voor het concert in het Muziekgebouw aan ’t IJ op 11 juli 2013 om 20.15 uur. Mail naar fbal@advalvas.vu.nl. De kaarten gaan naar de eerste inzendingen.

Reageren?

Houd je bij het onderwerp, en toon respect: commerciële uitingen, smaad, schelden en discrimineren zijn niet toegestaan. Reacties met url’s erin worden vaak aangezien voor spam en dan verwijderd. De redactie gaat niet in discussie over verwijderde reacties.

Velden met een * zijn verplicht
** je e-mailadres wordt niet gepubliceerd en delen we niet met derden. We gebruiken het alleen als we contact met je zouden willen opnemen over je reactie. Zie ook ons privacybeleid.