Onafhankelijke journalistiek over de Vrije Universiteit Amsterdam | Sinds 1953
9 juni 2024

Campus
& Cultuur

Maak een selfie en win een fiets

Het International Office geeft de komende tijd 300 fietsen weg, 295 daarvan zijn bedoeld voor internationale studenten die dit jaar hier studeren. Omdat Internationalisering begrijpt dat Nederlandse studenten ook best een nieuwe fiets kunnen gebruiken, mag Advalvas de resterende vijf exemplaren aan gewone VU-studenten weggegeven.

Selfie

Wat moet je hiervoor doen? Combineer de begrippen selfie+internationaal+VU en stuur je foto voor maandagochtend 15 september om 9.00 uur naar actie.advalvas@vu.nl. De creatiefste vijf inzendingen winnen.

Voorbeeld

Om een voorbeeld te geven: hierboven imiteert internationaliseringsmedewerker Stipo Jelec de beroemde Ellen-selfie voor een zaal vol internationale studenten.

Reageren?

Houd je bij het onderwerp, en toon respect: commerciële uitingen, smaad, schelden en discrimineren zijn niet toegestaan. Reacties met url’s erin worden vaak aangezien voor spam en dan verwijderd. De redactie gaat niet in discussie over verwijderde reacties.

Velden met een * zijn verplicht
** je e-mailadres wordt niet gepubliceerd en delen we niet met derden. We gebruiken het alleen als we contact met je zouden willen opnemen over je reactie. Zie ook ons privacybeleid.