Onafhankelijke journalistiek over de Vrije Universiteit Amsterdam | Sinds 1953
19 april 2024

Campus
& Cultuur

Leer J. Kessels beter kennen

Wie is J. Kessels alweer? Hij is het hoofdpersonage in de hilarische romans J. Kessels: The Novel en Het Bamischandaal van P.F. Thomése. Dit jaar beginnen de opnames voor de film J. Kessels: The Movie (werktitel) door regisseur Erik de Bruyn, met Frank Lammers als Kessels en Fedja van Huêt als Thomése.

Kettingrokende countryliefhebber

Wil jij de kettingrokende countryliefhebber uit Tilburg-Noord nog beter leren kennen, ga dan volgende week dinsdag naar de J. Kessels Drive-In Movies Night in de Griffioen. De regisseur De Bruyn en schrijver Thomése praten niet alleen over J. Kessels, ze laten ook fragmenten zien uit klassiekers als Paris Texas, Crazy Love, Barfly, Goodfellas, Under the Volcano, Easy Rider en Five Easy Pieces.

Reageren?

Houd je bij het onderwerp, en toon respect: commerciële uitingen, smaad, schelden en discrimineren zijn niet toegestaan. Reacties met url’s erin worden vaak aangezien voor spam en dan verwijderd. De redactie gaat niet in discussie over verwijderde reacties.

Velden met een * zijn verplicht
** je e-mailadres wordt niet gepubliceerd en delen we niet met derden. We gebruiken het alleen als we contact met je zouden willen opnemen over je reactie. Zie ook ons privacybeleid.