Onafhankelijke journalistiek over de Vrije Universiteit Amsterdam | Sinds 1953
13 juli 2024

Campus
& Cultuur

Kristien Hemmerechts start biografie-project tijdens kerstviering

VUsionair Kristien Hemmerechts lanceert tijdens de kerstviering, op dinsdag 18 december, haar Common Reading/Writing-project. Naar aanleiding van haar boek Taal zonder mij, een herinnering aan wijlen haar man Herman de Coninck, nodigt Hemmerechts medewerkers en studenten uit om zelf een korte biografische schets te schrijven van een dierbaar persoon.

Verbeelding gezocht

In januari organiseert Hemmerechts een (bijna volgeboekte) workshop van drie bijeenkomsten over het schrijven van een biografische schets.

De kerstviering vindt plaats van 12.00-14.00 uur in de Foyer van het Hoofdgebouw. Ze staat dit jaar in het teken van ‘Verbeelding gezocht!’, het thema van collegejaar 2012-2013.

Glühwein en kerststol

Biofysicus Rienk van Grondelle en oosters-orthodox theoloog Michael Bakker zullen de verbeelding elk belichten vanuit hun eigen vakgebied, het VU-koor zingt kerstliederen en uiteraard zal de man niet ontbreken om wie het allemaal draait tijdens kerst, namelijk de Kerstman!

Verder met warme chocolademelk, Glühwein en kerststol. 

Reageren?

Houd je bij het onderwerp, en toon respect: commerciële uitingen, smaad, schelden en discrimineren zijn niet toegestaan. Reacties met url’s erin worden vaak aangezien voor spam en dan verwijderd. De redactie gaat niet in discussie over verwijderde reacties.

Velden met een * zijn verplicht
** je e-mailadres wordt niet gepubliceerd en delen we niet met derden. We gebruiken het alleen als we contact met je zouden willen opnemen over je reactie. Zie ook ons privacybeleid.