Onafhankelijke journalistiek over de Vrije Universiteit Amsterdam | Sinds 1953
26 mei 2024

Campus
& Cultuur

Korte zomerstop

Wij zijn even met vakantie. Na 20 augustus hoor je weer van ons.

Zit je ook in de zon? Geniet er nog even van. Het is dan wel warm, maar ooit sta je weer natgeregend in een overbevolkte tram door de beslagen ramen naar buiten te turen.

Check wel even in de nieuwe dienstregeling van het GVB hoe je na de zomer op de VU komt, want er is nogal wat veranderd aan het OV in Amsterdam.

Tips voor de zomer

Ben je aan het studeren? Wellicht kunnen onze tipverhalen je verder helpen. Schrijf je laatste paper in één nacht, leer je hertentamen in één dag of daag jezelf uit en schrijf je in voor een dubbele master.

Moet je thesis echt af deze zomer? Als je dan toch binnen zit, kun je net zo goed gaan voor een prijswinnende scriptie, of als het niet zo lukt, heb je wellicht wat aan onze tips om daadkrachtig aan de slag te gaan.

Een goede zomer verder!

Reageren?

Houd je bij het onderwerp, en toon respect: commerciële uitingen, smaad, schelden en discrimineren zijn niet toegestaan. Reacties met url’s erin worden vaak aangezien voor spam en dan verwijderd. De redactie gaat niet in discussie over verwijderde reacties.

Velden met een * zijn verplicht
** je e-mailadres wordt niet gepubliceerd en delen we niet met derden. We gebruiken het alleen als we contact met je zouden willen opnemen over je reactie. Zie ook ons privacybeleid.