Onafhankelijke journalistiek over de Vrije Universiteit Amsterdam | Sinds 1953
15 mei 2024

Campus
& Cultuur

Emeritus hoogleraar Kaashoek krijgt Zuid-Afrikaans eredoctoraat

Emeritus hoogleraar Analysis and Operator Theory Rien Kaashoek krijgt op 27 mei een eredoctoraat uitgereikt door de Zuid-Afrikaanse North West University te Potchefstroom.

Kaashoek wordt geprezen voor zijn uitzonderlijke wetenschappelijke prestaties, de grote hoeveelheid wetenschappelijke publicaties van hoge kwaliteit op zijn naam, de betekenis van zijn werk voor de bètawetenschap, zijn samenwerking (nog steeds) met wetenschappers aan de North West University en zijn ‘bijzondere verdiensten voor de wiskundige gemeenschap in zowel Nederland als daarbuiten.’

Reageren?

Houd je bij het onderwerp, en toon respect: commerciële uitingen, smaad, schelden en discrimineren zijn niet toegestaan. Reacties met url’s erin worden vaak aangezien voor spam en dan verwijderd. De redactie gaat niet in discussie over verwijderde reacties.

Velden met een * zijn verplicht
** je e-mailadres wordt niet gepubliceerd en delen we niet met derden. We gebruiken het alleen als we contact met je zouden willen opnemen over je reactie. Zie ook ons privacybeleid.