Onafhankelijke journalistiek over de Vrije Universiteit Amsterdam | Sinds 1953
15 april 2024

Campus
& Cultuur

Cultureel feest op VU-campus

Zo’n duizend mensen bezochten afgelopen maandag de VU Campus Open Air, een soort Uitmarkt maar dan van het cultureel centrum van de VU, Griffioen.

De bezoekers konden onder meer een muzikaal optreden bijwonen in de SRV-wagen van cabaretgroep Piepschuim. In de drukbezochte caravan van Nieuw Lef werden zij gedurende een voorstelling van één minuut door Jezus teruggeleid naar hun oorsprong.

De barbecue trok bijna zeshonderd bezoekers. Het publiek kwam goed los bij het interactieve optreden van theaterband De Corona’s, waar het publiek met verzoeknummers de muziek bepaalde.

Gehuld in fleecedekentjes keken nog bijna tweehonderd mensen tot bijna elf uur uur in de open lucht naar de Braziliaanse film Xingu

Reageren?

Houd je bij het onderwerp, en toon respect: commerciële uitingen, smaad, schelden en discrimineren zijn niet toegestaan. Reacties met url’s erin worden vaak aangezien voor spam en dan verwijderd. De redactie gaat niet in discussie over verwijderde reacties.

Velden met een * zijn verplicht
** je e-mailadres wordt niet gepubliceerd en delen we niet met derden. We gebruiken het alleen als we contact met je zouden willen opnemen over je reactie. Zie ook ons privacybeleid.