Onafhankelijke journalistiek over de Vrije Universiteit Amsterdam | Sinds 1953
13 juli 2024

Campus
& Cultuur

Bonden en bestuur praten verder

De vakbonden en het college van bestuur gaan volgende week maandag verder praten over een sociaal plan. Dat zegt Abvakabo bestuurder Gijsbert Boggia na afloop van een gesprek met het CvB vanmorgen.

“Er zijn genoeg aanknopingspunten om het gesprek voort te zetten, maar of we er ook daadwerkelijk uitkomen moet nog blijken”, aldus Boggia. Hij verklaarde ook dat de acties van verontruste VU medewerkers gewoon doorgaan. Donderdagochtend 4 oktober bijvoorbeeld is er vanaf 7.30 uur een protest ontbijt voor het bestuurskantoor van de VU op Uilenstede.

Donderdagmiddag organiseert de ondernemingsraad om 16 uur weer een Eerste Hulp Bij Onzerheidborrel in de Aurorazaal, het voormalige bruin café in het hoofdgebouw.

Reageren?

Houd je bij het onderwerp, en toon respect: commerciële uitingen, smaad, schelden en discrimineren zijn niet toegestaan. Reacties met url’s erin worden vaak aangezien voor spam en dan verwijderd. De redactie gaat niet in discussie over verwijderde reacties.

Velden met een * zijn verplicht
** je e-mailadres wordt niet gepubliceerd en delen we niet met derden. We gebruiken het alleen als we contact met je zouden willen opnemen over je reactie. Zie ook ons privacybeleid.