Onafhankelijke journalistiek over de Vrije Universiteit Amsterdam | Sinds 1953
20 mei 2024

Campus
& Cultuur

Bestuur studentenraad stapt op wegens meningsverschillen

Het dagelijks bestuur van de Universitaire Studenten Raad heeft zijn functie per direct neergelegd. Het gaat om Ilyes Machkor, Renske van den Hurk en Sietske Beemster.

Meningsverschillen

Aanleiding zijn ‘onverenigbare meningsverschillen binnen de USR.’ Voorzitter Machkor, op weg naar de trein, belooft later vandaag uit te leggen wat er precies aan de hand is.

Er zijn dus vacatures. Volgens het kiesreglement voor studentraden is aan de eerstvolgenden, die bij de laatste verkiezingen van de USR op de kandidatenlijsten van de SRVU, VUSO en Bètapartij stonden, gevraagd die vacatures te vervullen. Ze hebben een maand de tijd om daarop in te gaan.

Reageren?

Houd je bij het onderwerp, en toon respect: commerciële uitingen, smaad, schelden en discrimineren zijn niet toegestaan. Reacties met url’s erin worden vaak aangezien voor spam en dan verwijderd. De redactie gaat niet in discussie over verwijderde reacties.

Velden met een * zijn verplicht
** je e-mailadres wordt niet gepubliceerd en delen we niet met derden. We gebruiken het alleen als we contact met je zouden willen opnemen over je reactie. Zie ook ons privacybeleid.