Onafhankelijke journalistiek over de Vrije Universiteit Amsterdam | Sinds 1953
14 juli 2024

Campus
& Cultuur

Afvalloze weken op de VU-campus

Vandaag begint aan de VU de Wasteless Weeks, de afvalloze weken, van 9 tot en met 19 mei. De duurzaamheidsridders van de Green Office organiseren dan allerlei activiteiten in het kader van het verminderen, recyclen en repareren van afval.

De aftrap is as we speak in het hoofdkwartier van de Green Office, in de kelder van het hoofdgebouw, naast de ingang van het restaurant, waar twee teams hun plastic afvalberg van de afgelopen week vergelijken.

De kunst van het repareren van kapotte dingen wordt overmorgen in ere hersteld in het Repair Café en donderdag kunt u uw kennis van afval, recycling en ‘upcycling’ testen tijdens een pubquiz.

Er gebeurt nog veel meer tijdens de Wasteless Weeks, meer informatie daarover vindt u hier.

Reageren?

Houd je bij het onderwerp, en toon respect: commerciële uitingen, smaad, schelden en discrimineren zijn niet toegestaan. Reacties met url’s erin worden vaak aangezien voor spam en dan verwijderd. De redactie gaat niet in discussie over verwijderde reacties.

Velden met een * zijn verplicht
** je e-mailadres wordt niet gepubliceerd en delen we niet met derden. We gebruiken het alleen als we contact met je zouden willen opnemen over je reactie. Zie ook ons privacybeleid.