Onafhankelijke journalistiek over de Vrije Universiteit Amsterdam | Sinds 1953
26 mei 2024

Campus
& Cultuur

Advalvas-columniste op Haags festival Writers Unlimited

Advalvas-columnist Roos van Rijswijk treedt aanstaande zaterdag op tijdens het Haagse literaire Writers Unlimited Festival. Zij is één van de vijf krachtige, vrouwelijke, nieuwe sterren aan het literaire firmament’ en zal er een column voordragen over haar ultieme thuisgevoel.

De andere krachtige sterren zijn Nina Polak, Bregje Hofstede, Mira Feticu, en Shantie Singh. Meer informatie hier.

Seks en strips

Ook niet verkeerd is het speciale stripprogramma van Writers Unlimited. Ook op zaterdag, waarin Advalvas-redacteur Peter Breedveld de Amerikaanse Leela Corman en de Belgische Dominique Goblet interviewt over ‘seks, strips en Weltschmerz’. Meer informatie hier.

Het programma van Writers Unlimited belooft ook dit jaar weer een grote diversiteit aan literair talent, van Nederlandse publiekslievelingen als Adriaan van Dis en Abdelkader Benali tot minder bekende, buitenlandse schrijvers als de Indonesiche Dinar Rahayu.

Daarnaast is er veel muziek en wordt er altijd tot diep in de nacht gedanst.

Kaarten bestellen kan hier.

Reageren?

Houd je bij het onderwerp, en toon respect: commerciële uitingen, smaad, schelden en discrimineren zijn niet toegestaan. Reacties met url’s erin worden vaak aangezien voor spam en dan verwijderd. De redactie gaat niet in discussie over verwijderde reacties.

Velden met een * zijn verplicht
** je e-mailadres wordt niet gepubliceerd en delen we niet met derden. We gebruiken het alleen als we contact met je zouden willen opnemen over je reactie. Zie ook ons privacybeleid.