Onafhankelijke journalistiek over de Vrije Universiteit Amsterdam | Sinds 1953
19 mei 2024

Wetenschap
& Onderwijs

Willy Wortels gezocht voor de Amsterdam Science & Innovation Award

Beetje kort dag misschien, maar misschien loopt u allang rond met een innovatief idee waarmee u de markt wilt veroveren of de wereld verbeteren. U hebt dan tot 4 april om het in te sturen en mee te dingen naar de Amsterdam Science & Innovation Award, waaraan een geldprijs van vijfduizend euro is verbonden.

De wedstrijd is voor onderzoekers, studenten en medewerkers van Amsterdamse kennisinstellingen, medische centra  en de in Amsterdam gevestigde onderzoeksinstituten. De geldprijs is bedoeld om het idee verder uit te werken en de impact ervan te onderzoeken.

Finale op 5 juni

Op 5 juni is er een finale, waarbij de finalisten hun idee moeten pitchen, waarna de jury, onder voorzitterschap van UvA-hoogleraar hoogleraar economie en bedrijfskunde Alexander Rinnooy Kan beslist wie de winnaar is.

Ter voorbereiding op de finale worden de finalisten getraind in het pitchen en krijgen ze ondersteuning van de business developers van het Technology Transfer Office VU & VUmc, die de wedstrijd heeft georganiseerd.

Aanmelden kan hier

Reageren?

Houd je bij het onderwerp, en toon respect: commerciële uitingen, smaad, schelden en discrimineren zijn niet toegestaan. Reacties met url’s erin worden vaak aangezien voor spam en dan verwijderd. De redactie gaat niet in discussie over verwijderde reacties.

Velden met een * zijn verplicht
** je e-mailadres wordt niet gepubliceerd en delen we niet met derden. We gebruiken het alleen als we contact met je zouden willen opnemen over je reactie. Zie ook ons privacybeleid.