Onafhankelijke journalistiek over de Vrije Universiteit Amsterdam | Sinds 1953
25 mei 2024

Wetenschap
& Onderwijs

Medewerkers rennen voor Cancer Center

Bijna duizend renners lopen aanstaande zondag de halve of hele marathon van Amsterdam om geld binnen te halen voor het VUmc Cancer Center Amsterdam (CCA). In totaal hopen ze meer dan 200.000 aan sponsorgeld bij elkaar te krijgen

Directeur op de loop

VUmc CCA is het officiële goede doel van de marathon. Bij de lopers zijn ook tachtig medewerkers van het ziekenhuis, onder wie de directeur VUmc CCA Henk Verheul.

Gouden veters

Het steunen van het Cancer Center kan onder meer door het kopen van de speciale Gouden Veters die voor minimaal vijf euro te koop zijn in VUmc, Runnersworld en de Marathon Expo.

 

Reageren?

Houd je bij het onderwerp, en toon respect: commerciële uitingen, smaad, schelden en discrimineren zijn niet toegestaan. Reacties met url’s erin worden vaak aangezien voor spam en dan verwijderd. De redactie gaat niet in discussie over verwijderde reacties.

Velden met een * zijn verplicht
** je e-mailadres wordt niet gepubliceerd en delen we niet met derden. We gebruiken het alleen als we contact met je zouden willen opnemen over je reactie. Zie ook ons privacybeleid.