Onafhankelijke journalistiek over de Vrije Universiteit Amsterdam | Sinds 1953
18 juni 2024

Wetenschap
& Onderwijs

Man verandert zijn wereld en maakt kiwikroket

Allemaal hebben we gegruwd van de kiwikroket (geef toe) waarmee de VU in het kader van Verander Je Wereld reclame maakt voor de innovatieve wetenschap die wordt bedreven op deze fijne campus. Maar Michael, van het YouTube-duo Nicole Michael, heeft er twee gemaakt en vindt ze ‘eigenlijk best lekker’.

Nicole en Michael hebben samen een YouTube-kanaal. Nicole is doe-het-zelver, Michael houdt van koken (vooral van frituren) en vergast ons op interessante gerechten als frikandellensoep en pompoenkroket.

Geïnspireerd door de enorme VU-poster van een kiwikroket, besloot hij zelf kiwikroketten te maken. Ze pakten beter uit dan hij zelf had verwacht. Bekijk het hieronder:

 

Reageren?

Houd je bij het onderwerp, en toon respect: commerciële uitingen, smaad, schelden en discrimineren zijn niet toegestaan. Reacties met url’s erin worden vaak aangezien voor spam en dan verwijderd. De redactie gaat niet in discussie over verwijderde reacties.

Velden met een * zijn verplicht
** je e-mailadres wordt niet gepubliceerd en delen we niet met derden. We gebruiken het alleen als we contact met je zouden willen opnemen over je reactie. Zie ook ons privacybeleid.