Onafhankelijke journalistiek over de Vrije Universiteit Amsterdam | Sinds 1953
14 juli 2024

Studentenleven
& Maatschappij

Trump of Biden: het wordt hoe dan ook chaos

Wat staat er op het spel bij de Amerikaanse verkiezingen? Ruim 90 politicologiestudenten volgden vorige week donderdag een online evenement hierover. Vijf deskundigen deelden hun verwachtingen, hoop en angsten.

Ruim twee uur lang leidde moderator en opleidingsdirecteur Naná de Graaff de sprekers langs onderwerpen als verkiezingsfraude, polarisatie, de toekomst van de politieke partijen en de chaos die – ongeacht wie er verkozen wordt – ongetwijfeld zal losbarsten.

Na afloop sprak Ad Valvas twee studenten over hun eigen zorgen en hoop voor de toekomst. Lees het volledige artikel hier, op onze Engelstalige site.

Reageren?

Houd je bij het onderwerp, en toon respect: commerciële uitingen, smaad, schelden en discrimineren zijn niet toegestaan. Reacties met url’s erin worden vaak aangezien voor spam en dan verwijderd. De redactie gaat niet in discussie over verwijderde reacties.

Velden met een * zijn verplicht
** je e-mailadres wordt niet gepubliceerd en delen we niet met derden. We gebruiken het alleen als we contact met je zouden willen opnemen over je reactie. Zie ook ons privacybeleid.