Popup-Niks-missen-2.png

Stemmen
Politiek 02 november 2020

Trump of Biden: het wordt hoe dan ook chaos

Wat staat er op het spel bij de Amerikaanse verkiezingen? Ruim 90 politicologiestudenten volgden vorige week donderdag een online evenement hierover. Vijf deskundigen deelden hun verwachtingen, hoop en angsten.

Ruim twee uur lang leidde moderator en opleidingsdirecteur Naná de Graaff de sprekers langs onderwerpen als verkiezingsfraude, polarisatie, de toekomst van de politieke partijen en de chaos die – ongeacht wie er verkozen wordt – ongetwijfeld zal losbarsten.

Na afloop sprak Ad Valvas twee studenten over hun eigen zorgen en hoop voor de toekomst. Lees het volledige artikel hier, op onze Engelstalige site.

Emma Sprangers
BEELD: Pixabay