Onafhankelijke journalistiek over de Vrije Universiteit Amsterdam | Sinds 1953
15 juli 2024

Campus
& Cultuur

Wout van Zaale wint columnwedstrijd Ad Valvas

Op de achterpagina van de nieuwe Ad Valvas prijkt vandaag de eerste column van Wout van Zaale, winnaar van de columnwedstrijd.

Zijn schrijfstijl en het enthousiasme waarmee hij liet zien al oneindig veel onderwerpideeën te hebben, gaven de doorslag voor de jury, die bestond uit redacteuren, een student-reporter en de vaste illustrator van deze column, Dido Drachman.

Van Zaale studeerde twee jaar politicologie, is nu begonnen met Media en Journalistiek, speelt toneel en korfbal, schrijft gedichten en reisverslagen. Meer vertellen we niet, u zult hem ongetwijfeld in zijn columns leren kennnen. Die zijn vanaf morgen tweewekelijks op deze site te lezen, en nu al in Ad Valvas magazine.

Wij feliciteren Wout, wensen hem veel inspiratie toe, en zijn heel benieuwd naar jullie reacties.

Reageren?

Houd je bij het onderwerp, en toon respect: commerciële uitingen, smaad, schelden en discrimineren zijn niet toegestaan. Reacties met url’s erin worden vaak aangezien voor spam en dan verwijderd. De redactie gaat niet in discussie over verwijderde reacties.

Velden met een * zijn verplicht
** je e-mailadres wordt niet gepubliceerd en delen we niet met derden. We gebruiken het alleen als we contact met je zouden willen opnemen over je reactie. Zie ook ons privacybeleid.